Nóra barátném valószínüleg sejtette, hogy számos álmatlan éjszakát zúdít rám a mei tai szabásmintájával és remek, általa varrt hordozóival. Az első példányt, amit 3 napig varrtam éjjel-nappal, most szétszedtem, hogy elemeiből, valamint egy vízhatlan zakóhuzatból és egy szivacspárnából megvarrjam a családunkban csa mételynek hívott háti hordozók legújabb generációját.

Bár a képen nem látszik, de van alvócsukjája, sok zsebe, vízhatlan beépített védőköpenye és takarótartója - ennek fotódokumentációja viszont valószínüleg augusztusra marad, mert most Minka, és  Kisminkája elmennek a Balatonhoz, ahol nem lehet egész nap a gépet verni, viszont lehet sétálni, fürödni és (remélhetőleg) nagyokat aludni.

Viszlát augusztusban!

A bejegyzés trackback címe:

https://minka.blog.hu/api/trackback/id/tr792143596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panzej 2010.08.06. 23:00:44

Csak csodálatomat szeretném kifejezni: annyira ügyes vagy!! Szuper ez a hordozó!

minkamunka 2010.08.07. 22:20:41

Köszönöm!
Már átalakítottam azóta néhányszor, most már csak az az agyamon kéne alakítanom, hogy hátra "merjem" engedni :) ...
süti beállítások módosítása