Igen, látom a naptárat. Október ötödike van. Ez olyasvalakinek, aki nem kap az év végi ünnepekre a munkahelyétől külön apanázst, azt jelenti, hogy van három hónap fizetség, amiből le lehet csippenteni. Ezért azt gondolom, hogy nem korai merengeni azon, kinek mit ajándékozzak az idén.

Következzenek hát fogadalmaim, elképzeléseim az idei évre - csak hogy legyen mit sutba dobni, felülbírálni december 20-án.


1.      Nem csinálok díszt, porfogót, csecsebecsét. Sem szezonális (értsd: karácsonyi) dolgokat, sem édességet. (Merthogy abból amúgy is sok lesz december tájékán. De ez a pont lesz az, amit felül fogok bírálni)

2.      Meglévő alapanyagokból és kipróbált technikákkal dolgozom (egyrészt egy vagyonba kerül valami újba belevágni, másrészt biztosra szeretnék menni és nem az ünnep előtti estéken virrasztani

3.      Igyekszem kifigyelni, ki minek örül, amellett, hogy már most van egy körvonalazódó elképzelésem, ki mit fog kapni.

4.      Idén is lesznek „variációk egy témára”, vagyis hasonló anyagból és technikával többfélét, több mindenkinek.

5.      Ahol lehet, családi csomagocskákat csinálok, egyéni ajándékok helyett, amibe több kisebb dolog kerül

 

Ennyit a tervekről. A gyakorlati kivitelezésről később.

Ui: most látom, hogy feltaláltam a spanyolviaszt: Úgy látom, feltaláltam a spanyolviaszt:
http://atmenetiallapot.freeblog.hu/archives/2010/09/30/Most_keszulj_a_karacsonyra/

A bejegyzés trackback címe:

https://minka.blog.hu/api/trackback/id/tr912346907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása